Härnösand Yippie 12 2022

Kryssar vidare till Härnösand

Foto Martin Sundqvist

Härnösand och Höga Kusten blir Viking Lines största destination 2023.

Viking Line är nu klar med planeringen av sina destinationskryssningar för 2023. Och det är nu klart att Härnösand och Höga Kusten blir den destination som får flest kryssningsbesök. Det blir hela nio anlöp, vilket är ett fler än 2022. Första besöket blir på annandag påsk, den 10 april och det nionde och sista besöket 2023 blir den 25 september.
– De senaste årens långkryssningar i närregionen har varit mycket populära och bjudit på fina sevärdheter, inte minst tack vare ett gott samarbete med destinationerna. Därför bygger vi vidare på vår katalog av Östersjöpärlor med stort mervärde.
– Nästa sommar är det premiär för lokala upplevelser såsom allkonstverket Mannaminne vid Höga Kusten, kändissafari på Österlen och ölprovning på Barlingbo Bryggeri i Visby, säger Kenneth Gustavsson, marknadsdirektör Viking Line Skandinavien i ett pressmeddelande..
För första gången ingår busstransfer för alla kryssningsresenärer. Den som hellre upptäcker Härnösand och Höga Kusten från cykelsadeln kan utan extra kostnad ta med sig cykeln ombord.

Artikeln publicerades i Yippie 12 2022 på sidan 15