Härnösand Yippie 8 2023

Nu är det dags igen!

Fler bilder:

Nu är det dags att utse årets Härnösandsbo. Och det är ni, Yippeläsarna som får chansen att göra det. Detta genom att nominera kandidater.
Är det Jens W Nilsson som just fått pris som årets revykung? Är det Peter Sjölund Härnösands DNA-släktforskarguru som i olika TV-program och nu med en ny bok sätter Härnösand på karten?

Lotta Persson?
Det kanske är Lotta Persson som efter svår sjukdom lämnade Skåne och gjorde sin hobby till sitt jobb i Härnösand. Eller är det Matilda Lindgren som flyttat in till Härnösand med storm och fyllt staden med musik bland annat som sångare i Ådalsbandet och som diskjockey.

Emil Westerlind?
Är det Emil Westerlind som ser till så att såväl de som vill bo i Härnösand eller driver företag här hamnar rätt. Eller kanske hans lillebror Oscar som lyckades få till ett hejdundrande stadsfest och veckan före var med och ordnade liv och rörelse på torget.

Hanna Krämmer?
Är det Hanna Krämmer som leder omdaningen av Skeppsbron eller Jon Hillgren som tillsammans med sina samarbetspartners nu bygger hotellet vid simhallen.

Heryem Bakhtiyar?
Heryem Bakhtiyar på Autoexperten som bytte bransch från pizzeria till bilverkstad för att få mer tid med sina barn.

Leila Verlinden?
Kanske Leila Verlinden, tidigare dansare i Norrdans, Entreprenör, dansare, lärare,herbalist och eldsjäl i Häggdångers intresseförening eller kanske Johanna Ullsten som tillsammans med sina lagkamrater i Härnösands handbollsklubb tog initiativ att samla in pengar till cancerforskningen.

Eller kanske någon annan?
Det är du och alla andra läsare som bestämmer.

NOMINERA KANDIDATER HÄR:
https://yippieharnosand.se/nominera/

Sista dag för nominering är 12 oktober.

 

 

Artikeln publicerades i Yippie 8 2023 på sidan 46