Näringsliv Yippie 5 2020

Johanna Dahlbäck vill ge allt för Härnösand

– Nu får jag ge bort min gåva till min hemstad. Det känns spännande och kärleksfullt, säger Johanna Dahlbäck.

Från och med juni erbjuder hon healing i sin nya lokal på Hovsgatan. 34-åringen med rötter i Härnösand driver i dag företaget Leaders Voice Stockholm. I sommar kommer hon hem för att erbjuda healing genom enskild energibehandling, röst-, andnings- och intuitiv samtalsträning. Men även genom kurser, retreats och mindre spirituella events. Allt anpassat efter Folkhälsomyndigheternas rekommendationer gällande covid-19.
Johanna har i många år arbetat som logoped där hon har utrett och behandlat personer med kommunikationssvårigheter av olika slag, med en specialisering mot röststörningar. 2019 tog hon även en certifiering som healer för att lära sig mer om vad som upplevs energimässigt i ett möte med sig själv och andra, men också hur man kan lära sig att balansera och fylla på sin energi för att ta hand om sig på ett snällt sätt.
Ska du flytta hem nu?
– Jag befinner mig just nu i Stockholm, är på väg till Härnösand och vill befinna mig där i sommar – och så får livet fortsätta att visa vägen vart jag i framtiden ska bo.

Artikeln publicerades i Yippie 5 2020 på sidan 18