Härnösand Yippie 3 2016

Uppsnappat i Härnösand

STV heter ett nytt städföretag med bas på Säbråvägen. Tomas Lill var tidigare delägare i Karibo Städ, men startar nu eget och har en riktig specialitet.
– Jag har utrustning för städning på hög höjd, upp till elva meter. Så jag kan stå på marken och dammsuga hängrännor eller tvätta fönster och fasader. Och det är inga kemikalier inblandade, bara avjoniserat vatten och helt vanligt slangtryck.
I huset på Säbråvägen erbjuder STV bilrekond och i övrigt helt vanliga städtjänster.

Niklas Strömstedt. Molly Pettersson samt Tommy/Patrik/Uno med efternamnen Nillson, Isaksson och Svenningsson är samtliga klara för Härnösands Stadsfest. Sedan tidigare är Petter, Norlie & KKV samt Dolly Style klara för festen på Mellanholmen den 15-16 juli.

Hudvårdskliniken Katya har flyttat till Storgatan 20, i den lokal som Fin Inunder tidigare hade. Katyas tidigare lokalkamrat, frisören Åke Degerlund har i samma veva flyttat sin salong Hos Åke till hörnet Norra Kyrkogatan/Trädgårdsgatan. Och i den lokal de två nu lämnar på Storgatan, i samma hus som Pizzeria Pinocchio, flyttar i stället Christina Ögrim Cambridgerådgivare in. Cambridgemetoden handlar om kognitiv kostrådgivning.

Artikeln publicerades i Yippie 3 2016