Sport & fritid Yippie 8 2020

Adrijana, 21, öppnar gym på Kronholmen

Adrijana Pusakovaite från Söråker startar nytt träningscenter i hela Magasingatan 5.
1 augusti tog 21-åringen över hela fastigheten på 900 m2 på Kronholmen med sitt företag 3s gym Sverige.

Själva träningscentret öppnar i oktober-november och de har utlyst en tjänst som personlig tränare och kostrådgivare som ska vara med att utveckla anläggningen helt från uppstarten.
Fastigheten i tre våningar ska fyllas med tjejgym och reception i bottenvåningen, en träningslokal för både killar och tjejer en trappa upp och gruppträning högst upp i tredje.
De tre s:en i 3sgym står för självdisciplin, styrka och succé, som Adrijana tycker är det viktigaste med träning.
Det nya träningscentret kommer att erbjuda personlig träning i redskap som är anpassat dem, skärmar med spel, Netflix, videos samt en egen app där man kommer kunna följa sin utveckling och progression inom sin träning och mycket mer.
– Det ska vara modernt och fräscht. Vi vill göra träning roligare.
Varför det här huset?
– Det finns ju inte sjukhus i Härnösand och jag ville starta något som kan hjälpa folk att bygga upp skelett och muskler efter att corona bröt ut. Och så är huset fint och nära vattnet och vi kan ha gruppträningar rätt utanför.
Vem kommer att trivas hos er?
– Vem kommer inte att trivas hos oss?! Vi har ingen speciell målgrupp utan ska vara ett bra alternativ för alla som vill ha en rolig upplevelse och träna hållbart utifrån sina egna förutsättningar.

Artikeln publicerades i Yippie 8 2020 på sidan 12