Härnösand Yippie 11 2021

Ny restaurang på First Hotel

Text & foto Anders Eliasson

Äntligen har restaurangen på First Hotel öppnat igen.
– Vi var ju tvungna att stänga ner den under pandemin och vi har inte kunnat öppna den igen förrän nu. Vi har byggt om under tiden och är nu redo att ta emot frukost och lunchgästerna igen vilket känns väldigt bra säger hotellchef Sara Nilsson som tillsammans med arrendatorn Tomas Rolandsson inspekterar det pågående arbetet i lokalerna.
På menyn ska finnas klassisk husmanskost lagad från grunden.
– Vi kommer alltid att ha tre alternativ bestående av kött, fisk och vegan som huvudrätter. Dessutom blir det även en stor salladsbuffé berättar Tomas Rolandsson från HK-Sundsvalls Ekonomiska Förening.
Restaurang och kök kommer att ha fem heltidsanställda och lika många som extrapersonal att ta till vid större evenemang, det innebär även att hotellet kan slå på trumman och boka konferensgäster igen och erbjuda fullservice. Namnet då? HK Kök & Bar blir det.

Artikeln publicerades i Yippie 11 2021 på sidan 10